076-163 26 63 info@zedigs.se

Din kundvagn

0 Produkter - 0,00 kr
Cart 0

Råvaror i flytande form

Flytande massa som gör att sockret inte kristalliserar.

Glykos

Flytande massa som gör att sockret inte kristalliserar.

  • Råvaror i flytande form
  • Ny produkt
  • Denna produkt finns inte längre i lager
  • Glykos Glukos Glykossirap
150,00 kr

Glykos, glukos, glykossirap är alla namn på denna flytande produkt som är en blandning av olika sockerarter. Glykos använder du till exempel när du ska koka karameller, kola eller knäck. Med glykos i julgodisbaket undviker du att sockret i massan kristalliserar (sockrar sig).

Kokeriets tips: Använd ett träredskap indränkt i varmt vatten så rinner glykosen lätt av.

Vanlig dosering är 1 msk (15 ml) per 1-3 dl socker.

Hållbarhet

Hållbarhet 5 år, förvaras mörkt och svalt.

Innehållsförteckning

Stärkelse (vete), vatten.

Skriv ditt omdöme

Glykos

Glykos

Flytande massa som gör att sockret inte kristalliserar.

Skriv ditt omdöme

Relaterade produkter

Välj din favorit