Is i magen: att-göra-listor överallt!

Försäljning av konfektyr på marknader, nätbutikens dagliga ruljans, jobbintervjuer, inköp av glassmaskiner samt glasscafé grand opening bara en dryg månad bort! Spännande och smått galna tider.

Zedig's kör hårt i maj! Så många olika spår på gång samtidigt, så många att-göra-listor och så mycket att se fram emot!

Jobbintervjuer med mersmak

I helgen satt vi två dagar i jobbintervjuer med potentiella arbetskamrater. Vi slogs av hur många bra människor vi fick träffa i olika ålderskategorier, känns verkligen som om rätt människor sökt jobb hos oss! Astrid hade dagen innan lämpligt nog hittat sina allra mest skärande ljusa och starka lyckoljud och hon övade flitigt på dessa under våra intervjuer. Detta gav både hörselproblem och koncentrationssvårigheter men också väldigt avslappnad stämning. Nu har vi i alla fall hittat våra medarbetare och är otroligt stolta över den sammansättning människor vi ska få arbeta med i sommar, nu längtar vi verkligen efter att få komma igång!! Nästa vecka presenterar vi oss en efter en, varje dag i drygt en vecka på facebook och instagram. Följ oss där!

Zedig's glass, på facebook

@zedigsglass, på instagram

Marknader

Nu är marknadssäsongen äntligen igång igen och vi finns runtom i södra Sverige på ett eller flera ställen varje vecka. I helgen var vi i Ulricehamn i strålande sol och sommarvärme och kände av den där speciella stämningen som kommer i en sommarstad när alla slappnar av och lever upp. Här hittar ni oss (och våra säljande medarbetare) de närmsta veckorna, vi säljer i diskar med grönrandiga tyger och skyltar från Mariannelunds Karamellkokeri.

v 19 Vrigstad (lördag)

v 20 Värnamokarnevalen (lördag)

v 21 Gällstad (torsdag)

        Hjo (torsdag)

        Borås (fredag-lördag)

        Gislaved (fredag-lördag)

        Oskarshamn (lördag)

v 22 Örebro, marknadsafton (torsdag)

Att-göra-listor

Att-göra-listorna gällande vår verksamhet men främst vårt glasscafé som öppnar 17 juni är brutalt långa, extremt röriga och ligger överallt i huset. Tror ingen av oss har riktig koll men vi låtsas som om allt är under kontroll och kör på. Allt som behövs i ett café ska införskaffas, från porslin till råvaror och inredningsdetaljer. Vi ska bygga glassmenyer och prislistor. Det ska tryckas skyltar och presentkort och flyers. Allt är i en salig blandning och gissningsvis får vi panikfixa ett och annat sista veckan innan vi öppnar. Men en viktig sak är klar! Vi har testat, bestämt och beställt alla olika maskiner som behövs för vår glasstillverkning. Det närmar sig, snart får ni smaka på glass i världsklass!!

En kopp kaffe nu och sen kör vi vidare i denna glassiga tillvaro!

/Anneli

Kommentarer (0)

Leave a Comment